A A A Svart på hvitt - normalt Hvitt på svart

VEKENE FRAM MOT JUL

Her kjem omsider ein liten oppsummering av dei siste vekene på SFO.

Me har hatt nokre travle veker, med mykje aktivitetar. Her har det vore alt i frå å samla pinnar til å spikke til grillspyd, me har baka både peparkaker og kakemenn, me øvde på bli med dansen, og øvde på song til foreldrekaffien. Me har òg laga mykje fint på SFO i haust, og ein del av det fekk de sjå på foreldrekaffien.

Me har laga mykje ulik mat i haust/vinter. Me har hatt alt i frå fiskepålegg, pølse m/brød, ostesmørbrød, graut, tomatsuppe og i morgon (onsdag 16/12) serverer me taco.

Desember månaden tykkjer me som er på SFO skal være prega av kos, hemmelegheiter, meir julekos og tradisjonar.Nissefesten vår var kjempeflott også i år, og me tenkjer at det er noko me godt kan lage ein tradisjon på.  Me har i år valgt ein adventskalendar der me pyntar eit juletre med ei ny kule kvar dag. No byrjar treet å bli fint med mange fine små julekuler. Me les også gamle nissehistoriar kvar dag under maten, noko me tykkjer er veldig kjekt.

Sidan det er mykje som skjer inne på SFO akkurat no før jul så har me vore litt mindre ute. Me håpar at de har forståing for det, sånn at me får gjort ferdig hemmelegheitane våre.

 

Tips ein ven  Skriv ut
Powered by CustomPublish AS