A A A Svart på hvitt - normalt Hvitt på svart

VEKE 42 og 43

Dei to første vekene etter haustferien er over, og me har gjort mykje forskjellig.

Fyrste veka hadde me grønsaksuppe til mat om tirsdagen. Grønsakene til suppa var ungane sjølv med å kutta på måndagen, og nesten alle åt suppa om tirsdagen. I veke 43 hadde me ikkje varmmat, men måndagen hadde me turdag, og me smurde niste og tok med oss oss på tur. Når ungane som var på bading kom halv tre fekk dei og smørje seg niste og ete ute. Fredag i veke 43 lagde me potekaker igjen. Nesten alle ungane på SFO likar potekaker. Me tykjer det er kjekt at tradisjonsbakst holdast ved like.

Dersom nokre foreldre/føresette/besteforeldre er flinke med lefsebaking tek me gjerne imot besøk på SFO. Det hadde vore kjekt med eit par bakstedagar. Sei i frå til personalet på SFO dersom de vil bidre, eller om de veit om nokon som kanskje kan spørjast.

Me har leika mykje på SFO, både inne og ute. Jordhaugen på framsida av skulen har vore veldig populær, men den vil vere stengd når det er blaut ute.  Inne jobbar me med lydnivået. Det blir fort mykje høg lyd, så her må me nok øve oss mykje på å bruke innelyd.

HUGS PÅ Å HA GODE UTEKLE PÅ SKULEN/SFO.

 

Tips ein ven  Skriv ut
Powered by CustomPublish AS