A A A Svart på hvitt - normalt Hvitt på svart

LITT OPPSUMMERING FRÅ DEI SISTE VEKENE

Etter påske har me vore mykje ute, noko dei fleste ungane tykkjer er fint. Det er vårleikar som står i fokus no, med hoppetau, slengtau, fotballen er godt i gang og hoppestokkane er tekne i bruk igjen. Kunstgrasbana er òg veldig populær, så vi har vore ein del der også etter at snøen reiste.

Sidan me har vore veldig lite inne i det siste har det vore litt vanskelig å følgje månadsplanen.... til dømes skulle me ha måling som tema denne veka, men me har prioritert å vere ute. Dei teikna vårteikningar ute på måndag i stadenfor måling. 

Me har hengt opp ein plakat på SPAR der me søkjer etter nokre som kan lage seljefløyte med oss den siste veka i april. Me har ikkje fått hendvendingar endå, men håpar på at det er nokon som kan dette, eller kjenner noken som kan. Fint om de kan spørje litt rundt med naboar eller besteforeldre.

Me har hatt litt varmmat og i vekene som har gått. Ostesmørbrød, tomatsuppe og fiskeburgere har blitt servert etter påske. På tirsdag laga me lappar som ungane fekk etter at dei hadde hatt ei god økt på bana. Veldig populært.

Tips ein ven  Skriv ut
Powered by CustomPublish AS