A A A Svart på hvitt - normalt Hvitt på svart

VEKE 16

Denne veka har vore variert og flott på SFO. Me prioriterer å vere ute når veret tillet det, så då må andre aktivitetar av og til vike plassen for uteaktivitetane våre. 

Me hadde data som tema denne veka, og alle ungane som var på SFO i byrjinga av veka har fått ei stund på dataen. Me har hatt flott uteleik, og ungane kosar seg med ulike vårleikar. 

På torsdag begynte vi å forberede maten til fredagen. Salat stod på menyen, og det skal seiast at vi vaksne var spente på korleis ungane ville like dette. Det vart kutta opp grønsaker av ulike slag, og me laga brokkolisalat med mykje godt oppi. Nye typar dressing vart òg laga. På fredag vart alt sett fram som ein salatbuffet, med brød attmed. DET VAR VELDIG KJEKT MED MATBORDET DENNE DAGEN !!! Dei fleste ungane tok utfordringa om å smake på ting dei ikkje hadde smakt før, og stemninga rundt borda var kjempegod. Dette prøver me om att om ikkje så mange veker.

Seljefløyte-prosjektet vårt må me utsetje til uti Mai. Det er fortsatt for tidlig å lage fløyter, og me har ikkje fått noken respons på hjelp frå bygda.

DERSOM DE KAN, ELLER VEIT OM ANDRE SOM KAN LAGE SELJEFLØYTE, VER SÅ SNILL Å TA KONTAKT MED OSS PÅ SFO.

Tips ein ven  Skriv ut
Powered by CustomPublish AS