Darling West

onsert i Blaoboxen med countrybandet Darling West, onsdag 14. mars!

I starten var Darling West barre ei låt. Ein tekst og ein melodi laga av ekteparet Tor Egil og Mari Kreken, som seinare også blei navnet på gruppa dei starta saman med Kjetil Steensnæs. I dag har Darling West utvikla seg til å bli eit av Noregs leiande country- og americanaband. I 2016 vann die Spellemann for albumet «Vinyl and a Heartache».

2017 har tatt Darling West på kryss og tvers av landets konsertscener. I august opna dei Øyafestivalen på hovedscena i Tøyenparken. Dei har varma opp for Lucinda Williams i Finland og spelt med den amerikanske countryartisten Sam Outlaw i Sverige. I USA er bandet tatt godt i mot, og med 10 konsertar på SXSW i Texas, showcasar i New York og Nashville må det kunna kallast ein Amerika-suksess! I september blei dei på ny invitert til Nashville og verdas største americana-festival, AmericanaFest, der dei spelte tre utsolgte konsertar.

Darling West sitt nye album «While I Was Asleep» blir sleppt på Jansen Records 16. februar 2018. Albumet følger opp forgjengerne ”Vinyl and a Heartache” (2016) og ”Winter Passing” (2014). I den anledning legg Darling West ut på ny turné i Noreg, og dei gledar seg til å spille nye og gamle låtar - for nye og gamle fans.

14. mars står Sogndal og Blaoboxen for tur - og vi gledar oss heilt villt! Velkommen!

Arrangør: SOGNDAL KULTURHUS AS
: Blaoboxen, Sogndal Kulturhus
Tid: onsdag 14. mars 20:00
Vaksne
http://www.sogndal.kulturhus.no/incoming/a...